Livs.se

Idag 14:26

Happy Pride!

I över 100 år har vi arbetat för alla människors lika värde och rättigheter. Ingen ska diskrimineras på arbetsplatsen på grund av kön, sexuell läggning, könsidentitet, funktionsnedsättning, religion, etnicitet eller ålder. Livs står alltid på din sida!

I juni firades Pride Month runt om i världen för att stödja hbtq+-personers rättigheter och fri kärlek. Nu närmar sig även Nordens största Pridefestival, Stockholm Pride. Årets tema är "Starkare tillsammans", och Livs finns självklart där tillsammans med övriga LO-förbund!

Vi håller panelsamtal i Pride House och deltar självklart i Pride Parade! Besök våra förtroendevalda i LOs tält där vi har aktiviteter som Livs-Hjulet, Byggnads spiktävling, Transports knappmaskin, Runö Folkhögskolas Folkbildning och Elektrikernas greppstyrketävling. Testa vår fotovägg och lek med rolig rekvisita i regnbågsfärger!

Alla som delar Pride Stockholms värdegrund är välkomna att gå med i paraden som äger rum den 3 augusti 2024, med start kl. 13.00 på Norr Mälarstrand och avslutning vid Östermalms IP.

Läs mer här: LO-distriktet i Stockholm - LO-distriktet på Stockholm Pride

Happy Pride! 🏳️‍🌈