Bli medlem

Att vara med i en fackförening är en smart affär för dig och en garanti för att den svenska arbetsmarknaden omfattas av schyssta löner och trygga villkor. Men förutsättningen för att vi ska kunna kämpa för bagare, såskokare, slaktare, bryggare, chokladtillverkare – och alla andra inom livsmedelsbranschen – är att vi är många som höjer rösten mot orättvisor. Därför är det så viktigt att vi organiserar oss tillsammans och ställer gemensamma krav.

Ensam är inte stark, speciellt inte på arbetsmarknaden. Som medlem har du möjlighet att engagera dig, lämna förslag och vara en del av förbundets verksamhet. Det finns också möjligheter till att delta i medlemsutbildning och andra studier. Livsmedelsarbetareförbundet står på din sida och garanterar ett starkt kollektivavtal.

Här finns mer information om vad medlemskapet i Livs innebär.

Här finns inträdesansökan för nedladdning:Inträdesansökan

Om du laddar ner blanketten på din mobil kommer inträdesansökan inte vara interaktiv såvida du inte har en adobe-app eller liknande verktyg dit du kan ladda över och fylla i blanketten. Det fungerar däremot bra att skriva ut blanketten från mobilen om du har tillgång till en trådlös skrivare.   

Du kan också betala första medlemsavgiften via Swish och bli medlem direkt.

Välkommen som medlem!