Livs.se

2019-11-27 kl 11.44

Elevmedlemskap

Du som går Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller annan utbildning inom livsmedelsindustrin kan redan nu gå med i Livs. Dessutom är elevmedlemskapet gratis. Med ett elevmedlemskap i Livs är du väl förberedd när du får ditt första jobb!

Vi samlar alla som jobbar med att producera livsmedel. Och att vara med i Livs har massor av fördelar – även om du inte börjat jobba än! Våra elevmedlemmar brukar tycka att de följande tre förmånerna är de bästa:

  • Gratis prenumeration på den uppskattade tidningen Mål&Medel, 11 nr per år.
  • Förslagsrätt till förbundet. Det betyder att du som elevmedlem också är med och bestämmer vad Livs ska göra och tycka.
  • Kostnadsfri rådgivning om avtal, lön och villkor avseende sommarjobb eller liknande.

Som elevmedlem får du även Livs medlemskort som ger rabatt på allt från mobilabonnemang och resor till billigare böcker och bensin. Du får också möjlighet att delta i fackliga studier och tillgång till matnyttig information genom Livs intranät. Klicka på bilden och läs mer i broschyren. 

Fyll i inträdesansökan som finns här under, skriv ut den (du måste skriva under den)
och sänd den till förbundet. Inträdesansökan är i filformatet pdf
och kan fyllas i direkt på skärmen.

Inträdesansökan elevmedlemskap

Adressen är Livsmedelsarbetareförbundet, Box 1156, 111 81 Stockholm.

PS. Om du inte har tillgång till någon skrivare – fyll i blanketten och maila den till info@livs.se så skriver vi ut den och postar till dig för underskrift.