Livs.se

2016-09-19 kl 11.55

Dags att nominera till årets fackliga hjältedåd

Varje dag utförs det hjältedåd runt om i Sverige. Personer eller grupper som brinner för sitt fackliga engagemang lägger ner själ och hjärta för att förbättra tillvaron för andra. Priset Årets fackliga hjältedåd är ett sätt att uppmärksamma dessa. Årets fackliga hjältedåd är ett pris som går till någon person eller grupp som gjort en betydande insats inom facket.

Årets tema är Organisering med fokus på befintlig kärnverksamhet och Ungforum kommer att handla om hur vi kan använda olika fackliga sakfrågor som ingång till medlemskap.

Känner du någon person eller någon grupp som gjort något speciellt eller annorlunda för att öka intresset för medlemskap i facket? Är det 2016 års pristagare? Ta chansen och nominera din hjälte/hjältar!

Kravet för att kunna vinna är att personen eller gruppen vara aktiva i något av LO-förbunden och vara under 30 år. Vem som helst kan skicka in en nominering.

Nomineringstiden pågår till och med den 31 oktober. Då vidtar juryns arbete med att utse vinnaren och finalister till årets pris. Alla finalister bjuds in till Ungforums festkväll den 24 november och vem som vinner avslöjas under prisutdelningen på plats på Runö.

Läs mer och nominera här!